Udviklingen i eSport kræver styrket kommunikation

Området eSport og professionel gaming er i en voldsom udvikling i disse år, og stadig flere unge mennesker går planken ud og vælger at forsøge at gøre eSport til deres levevej – noget som mange ældre for kort tid siden ville anse for at være helt i skoven, men som stadig flere får øjnene op for som en reel mulighed.

Professionelt klubliv med nye krav

Flere professionelle gamere giver også et mere aktivt klubliv, hvor der stilles nye krav. Et af dem handler om en bedre intern kommunikation med fokus på dialog. Her kan et moderne og effektivt intranet være en stor hjælp. Med et softwarebaseret intranet fra virksomheden Omnia er man således godt i havn, når det gælder om at sikre strukturen for en god intern kommunikation, vidensdeling og dialog. Virksomheden har stor erfaring med intranet i såvel offentlige som private organisationer.

Fascineret af mulighederne

Mange unge er tryllebundne af de muligheder, de kan se i professionel gaming. Men det er værd at vide, at ligesom ved enhver anden succes er forudsætning for succes i gaming, at man arbejder hårdt og vedholdende. Held og talent gør det ikke i sig selv. Der er heldigvis efterhånden mange gode fortællinger om unges succes i gamingverdenen, så vi er sikre på, at området vil udvikle sig yderligere.