Call of Duty

I tider hvor der er frygt, for at der vil blive solgt færre og færre computerspil, går det nærmest i den anden retning. Dette gælder i hvert fald for producenterne. De kæmper om at kunne prale med at være det bedst sælgende computerspil. Call of Duty er blandt de mest populære spil, og derfor kan du læse om det i denne artikel.

Over 100 millioner solgte spil

Call of Duty kæmper ofte med GTA, når det kommer til titlen som det mest populære computerspil. Måske er det Call of Duty, som trækker det længste strå. Tal viser i hvert fald, at hvert nyt Call of Duty-spil har solgt for mere end en milliard dollars siden 2009, og det betyder, at der er blevet solgt mere end 100 millioner spil i den populære serie.

Det første af slagsen kom på gaden i 2009, da Infinity Ward lancerede skydespillet, men de er ikke det næste, der har produceret spil i serien. Treyarch og Sledgehammer Games har også været med til at udvikle Call of Duty-spil til glæde for fans over hele verden.

Det seneste nye spil i serien er Call of Duty: Modern Warfare, som kom på gaden i 2019 og vi kan varmt anbefale at du prøver det af.