Final Fantasy: RPG når det er bedst

Elsker du at leve dig ind i et spil, som var det en rigtig virkelig verden? Så er du sikkert vild med RPG-spil, altså rollespil. I den slags spil tager man kontrol over én eller flere karakterer, og begiver sig så ud i en stor farefuld verden. Her skal man typisk kæmpe mod monstre og andre modstandere, og man optjener stille og roligt points for erfaring.

Som spillet skrider frem, opnår man dermed typisk større kraft, og flere muligheder. RPG-spil er ofte meget omfattende, og det er slet ikke usædvanligt, at det tager over 100 timer at gennemføre dem. Et af de ultimative af slagsen, er helt klart Final Fantasy. Folk verden over forguder denne spilserie, og der sælges endda Parykker i stil med karaktererne fra spillet i stor stil.

Spilserien er en af de ældre af slagsen. Det første spil i serien kom således på markedet i 1987. Dengang var det til NES-boksen, mens der siden også er kommet udgaver til blandt andet Xbox.

Vi er nu ved at være nået til udgave nummer 15, som kom på gaden i 2016. Serien må derfor karakteriseres som en populær en af slagsen. Så populær, at der også er kommet flere Final Fantasy film.

Final Fantasy er med andre ord RPG når det er bedst. Det er simpelthen cremen af cremen, og der findes kun ganske få andre spil i genren, som for alvor kan hamle op med denne spilserie.