Hvad kan vi forvente af Halo Infinite?

Kender du spilserien, Halo? Hvis ikke, så må du have sovet under en sten! Spilserien har nemlig tryllebundet gamere verden over, lige siden det første spil kom på markedet i 2001. Det skete i forbindelse med udgivelsen af den første Xbox-konsol. Siden dengang er der kommet flere titler i serien, og snart sker der noget nyt. Et spændende nyt kapitel står nemlig klar. Og vi kan skimte det i horisonten. Hvad kan vi mon forvente af det?

I slutningen af 2020 sker det så endelig. Den nye Xbox Series X spilkonsol lanceres. Gamere verden over savler nærmest ved tanken om det. De danske elektronikbutikker er også klar til lanceringen, og selv de små af dem, som måske har haft glæde af et Qred erhvervslån, står klar til at lange konsollen over disken til jul.

Et af de store spil ved lanceringen bliver det længe ventede Halo Infinite. Oprindeligt blev det annonceret til Xbox One (den nuværende Xbox, og altså forgængeren til Xbox Series X), men hurtigt kom det frem, at det også ville blive lanceret til den kommende Xbox konsol. Og det forstår man godt, for det er noget af et flagskib at lancere den kommende konsol med.

Halo Infinite vil formentlig give travlhed hos elektronikbutikkerne fra start. For traditionelt har spilserien solgt utrolig godt. Til dags dato er der solgt over 65 millioner Halo-spil verden over, så mon ikke også det næste bliver en succes?