Derfor sælger Mario-spilserien så godt

Har du nogensinde overvejet, hvorfor Nintendo-spilserien Mario sælger så godt? Det er et super godt spørgsmål, og vi har et bud på et godt svar her. Så læs med og se, om du er enig med vores idéer.

Mario har tryllebundet gamere i alle aldre, lige siden han slog sig løs i det første spil i 1985. Det er mange år siden, og alligevel er han lige så relevant her i 2020. Dengang var det spillet Super Mario Brothers der skabte glæde i alverdens hjem. Det endte med at sælge næsten 41 millioner kopier til den gamle NES-boks, og det med god grund. Spillet var nemlig let tilgængeligt, men alligevel sjovt for alle. Selv for de ældre med interesse for Work System bilindretning, og andre “voksen-ting”. Det var bestemt ikke kun børnene, der var helt bidt af dette fremragende platformsspil.

Basalt set kan man beskrive Mario-spillene således: Du hopper rundt som en småfed italiensk håndværker og kæmper mod skildpadder og andre sjove fjender. Dit mål er at komme igennem banen i god behold, og i sidste ende redde den flotte prinsesse. Det er enkelt, og alle kan forstå det. Og så er det i øvrigt også super sjovt. Det er ganske enkelt en formular der virker – selv den dag i dag.