Få det optimale ud af dine mobilspil

Er du vild med at game, og kan du næsten ikke lægge musen, keyboardet og controlleren fra dig? Så overvej lige at give mobilspillene en chance. Så kan du nemlig game, uanset hvor du befinder dig. Du skal blot have din mobil med dig på farten. Markedet for mobilspil er voksende, og der er rigeligt med interessante titler at kaste sig over. Men der er også faldgruber at forholde sig til. Læs derfor med her, hvor vi har samlet en række tips og tricks til hvordan du får det optimale ud af dine mobilspil.

Pas godt på mobilen

Før vi for alvor lægger ud, så lad det være sagt med det samme: Din mobil er en skrøbelig og ikke mindst dyr enhed. Det sidste gør sig i særdeleshed gældende, såfremt du køber en af de mest avancerede “gamer-mobiler”, som er kendetegnede ved at have de ultimative tekniske specifikationer. Du bør derfor passe yderst godt på din mobil. Det gør du bedst ved at smide den i et cover og et beskyttende etui. Overvej at lægge et smut forbi https://mobiltasken.dk/, hvor du kan finde masser af tasker, covers og tilbehør til lige netop din smartphone.

Sådan finder du frem til de gyldne titler

Markedet for mobilspil har i de senere år oplevet en eksplosiv vækst, og det har ført til et utal af titler på de forskellige app-stores. Den helt store opgave for os som gamere er således, at finde frem til de gyldne titler, og samtidig styre uden om de elendige og ligegyldige spil.

I denne forbindelse kan du med fordel holde dig opdateret på mobilspilsider på internettet. Her kan du læse anmeldelser af de seneste titler, se screenshots og videoer samt ikke mindst interagere med andre mobilgamere på sidernes fora. Overvej også at nærlæse de andre brugeres anmeldelser på de respektive app-stores. De tilbyder dig et godt overblik over om spillet mon er det rene guld, eller om det blot er lige til skraldespanden.

Overvej en controller

Et af mobilspillenes helt store problemer har altid været styringen. For i modsætning til konsoller og PC, hvor man har adgang til keyboard, mus og controllere, så kan man på mobilen udelukkende styre spillene via klik direkte på skærmen. Det fører ofte til halvdårlige og frustrerende spiloplevelser, hvor ens fingre skygger for handlingen på skærmen.

Overvej derfor at koble en spilcontroller til din mobil. De fleste nyere smartphones, i særdeleshed dem der kører med Android, tilbyder at koble deres Playstation eller Xbox controller til mobilen trådløst. Det giver pludselig mobilspillene et helt nyt liv. Opgaven for dig som gamer er herefter blot at finde frem til de spil der understøtter styring via controller.