FIFA

FIFA er Det Internationale Fodboldforbund, men det er også navnet på et af de mest populære computerspil. Det hele begyndte med EA Soccer, som senere blev kendt som FIFA ’94, og det var det første af de mange FIFA-spil, som har set dagens lys. Du kan læse meget mere om det populære spil i denne artikel.

FIFA 20

FIFA 20 kom på gaden den 27. september 2019. Her blev der præsenteret en ny egenskab i form af Volta Football, som er en opgradering de tidligere FIFA Street elementer i spillet. Det er et alternativ til det traditionelle 11v11 gameplay.

Når du spiller Volta Football i FIFA 20 kan du spille 3v2 Rush uden målmand, eller spille 4v4, 4v3 Rush, 5v5 og professionel indendørs fodbold. Det er et spil, som fokuserer på færdigheder og individuel spillestil fremfor brug af taktik.

Nu kan brugeren også personalisere sin egen spiller, og ud over selv at kunne vælge køn, kan spillere også vælge blandt et udvalg af tøj og tilbehør. Du kan blandt andet designe din avatar med sko, tøj, hatte, tatoveringer og meget mere.

Når det kommer til det traditionelle 11v11, er der naturligvis også ændringer. Her er der også et større fokus på 1-mod-1 og der er også nye metoder til såvel straffespark som frispark. Derudover blev det også annonceret, at den italienske fodboldklub Juventus ikke er med i FIFA, da de skrev under på en aftale med PES 2020. Juventus har i stedet fået et kaldenavn i FIFA 2020, hvor de bliver kaldt for Piemonte Calcio.

Denne udvikling er ret pudsig, da netop Juventus-spiller Cristiano Ronaldo var på forsiden af forgængeren FIFA 19, som kom på gaden i 2018. Med hensyn til FIFA 2020 er Real Madrid-spiller Eden Hazard på forsiden af standardudgaven, mens Virgil van Dijk er på Champions-udgaven og Real Madrid-træner Zinedine Zidane er på Ultimate Edition.

FIFA 21

Fans spørger allerede nu, kommer der en FIFA 21? Selvom det ikke vides med sikkerhed, er det meget sandsynligt. Der er kommet et nyt FIFA-spil hvert år siden begyndelsen tilbage i 1994. Typisk annoncerer EA et nyt FIFA-spil i løbet af de sidste to uger af september, men det giver mening, at de ikke annoncerer det før da. Det ville flytte fokus for den aktuelle udgave af spillet, og det ville kunne påvirke salget på negativ vis.