Indret dit eget flotte gamer-værelse

Er du vild med at spille computer- og konsolspil, og er det en kæmpe hobby for dig, så fortjener du næsten at lave dit helt eget gamer-værelse. Her kan du give den gas foran skærmen, omgivet af flotte spilfigurer, plakater og ikke mindst arkademaskiner.

Vi har samlet en række gode tips og tricks til, hvordan du kommer i gang.

Sæt stemningen med flotte plakater

Et godt gamer-værelse er karakteriseret ved dets flotte udsmykning. Overvej derfor at købe Plakater med figurer fra dine favoritspil, og så ellers hænge dem flot op på værelset. Det vil i den grad sætte en fantastisk stemning.

Actionfigurer fra dine favoritspil bør udstilles prominent

Nu om dage kan du flere steder købe flotte actionfigurer fra alle de store spil. Nogle gange følger de med i de helt store spils collector’s editions. Disse bokse er ofte en hel del dyrere, men du får dog så også samtidig en masse ekstra spændende merchandise med, og som nævnt også ofte actionfigurer.

Overvej at udstille alle dine flotte spil- og actionfigurer på dit gamer-værelse. Hvis du er rigtig smart, så stiller du de samme figurer fra de spilplakater du har hængt op, så der dermed skabes en perfekt sammenhæng på dit værelse.

Ultimativt nørderi: Køb en arkademaskine!

Det næste råd er godt nok potentielt ret dyrt, men du skal ikke desto mindre have det. For har du penge nok på kontoen til at købe en god gammeldags arkademaskine, f.eks. med PAC-MAN eller Street Fighter-spillene fra 90’erne, så bør du virkelig overveje det. Tænk lige, hvor fedt det ville være at træde ind i sit helt eget gamer-værelse, og det første, man så, var den fede arkademaskine. Det er i den grad ultimativt nørderi!

Samlet set skal du nok regne med, at det kan blive en halvdyr affære at lave et gamer-værelse, men overvej at anskue projektet som et længerevarende et, som løbende kan vedligeholdes.