Counter Strike

Counter Strike er at af verdens mest populære computerspil. Det er et multiplayer førsteperson skydespil, hvor terrorister kæmper om at gennemføre terrorisme og anti-terroristerne, som prøver at afværge terrorismen ved at forhindre det. Det kan de fx gøre ved at stoppe bomberne eller ved at redde, dem der er blevet taget til fange. I denne artikel kan du læse om det populære spil.

Hvad er Counter Strike?

Counter Strike kom i første omgang på gaden til Windows i 1999, men i dag kan du spille det på meget mere end Windows. Du kan også spille Counter Strike på blandt andet PlayStation og Xbox, og hvis du bliver rigtig god, kan du muligvis ende op som professionel gamer.

Hvordan kan du lære om CS:GO? Der findes masser af information på nettet, som du kan bruge til at blive en haj til Counter Strike.

Det hele handler mest af alt om evnen til at håndtere et skydevåben, og det bør ikke overraske, da det jo er et skydespil. Der er forskellige våben og de har hver især et ladesystem, samt fordele og ulemper, som du kan lære at kende, hvis du kaster dig ud i at spille spillet. Hvad venter du på?