Danmarks bedste dansker i Fortnite

Vi har tidligere skrevet om Fortnite her på siden, og i dag vil vi også fortælle jer om en af Danmarks dygtigste eSport-spillere, når det kommer til Fortnite. Han hedder Jonas Colkær, og han kommer fra Tarm i Vestjylland. Han er ikke blot en af Danmarks bedste danskere i det populære overlevelsesspil. Han er en af verdens bedste.

Jonas Colkær lever af at spille Fortnite

Sidste år dystede Jonas Colkær faktisk ved VM i Fortnite, som blev afholdt i USA.

Ved mesterskabet løb vinderen afsted med en pris på 20 millioner kroner, og derfor er der mange, der ligesom Jonas Colkær lever af at spille Fortnite. Colkær, som spiller under navnet Klusia, endte op på en flot 47. plads og dermed rejste han hjem med en præmie på 50.000 dollars. Men den største præmie var blot kvalifikationen, som indbragte ham en halv million kroner.

Der er nok mange, der ønsker at være professionel Fortnite-spiller ligesom Jonas Colkær. Der er i hvert fald mere end 250 millioner personer over hele verden, som spiller det populære Epic Games spil, og dermed må man sige, at det er flot, at danske Jonas Colkær endte op på en flot 47. plads ved Verdensmesterskabet.