Sådan bliver du til streamer på Twitch

Drømmer du om at streame på Twitch og at tjene penge på det? Der er et enormt potentiale på den populære gaming platform, men det kan være udfordrende at komme i gang. Nedenfor får du tips og tricks til at opnå succes som en Twitch streamer.

Hvor mange penge kan man tjene på at streame på Twitch?

Når du streamer at du spiller computerspil på Twitch, har du mulighed for at tjene mange penge på det. Det hele afhænger af hvor mange personer, som følger med, når du streamer på Twitch.

Platformen har mere end 15 millioner daglige brugere, og derfor er der et enormt potentiale.

Det siges at de streamere, som har denne platform som sit “fuldtidsarbejde” tjener mellem 20.000 og 35.000 DKK om måneden på at streame ca. 40 timer om ugen. Det inkluderer ikke reklameindtægter, som siges at være på omkring 1500 DKK per 100 følgere. For at nå op i de cifre, er det nødvendigt at komme godt i gang med at streame på Twitch.

Behandl dine følger som konger og dronninger

Et simpelt trick til at opnå succes på de sociale medier som Twitch, Instagram, YouTube og lignende platforme, er at behandle følgere som konger og dronninger. Sørg for at give dem opmærksomhed, at svare på spørgsmål og at skrive til folk, som måske ikke engang forventer at høre fra dig.

Hvis du bliver overvældet af de mange opgaver, kan du med fordel bruge et CRM-system til at holde styr på dine følgere og hvem du skal kontakte. Hvis du sidder med spørgsmål som hvad er crm?, så kan du læse alt om Customer Relationship Management på nettet. Det er et glimrende værktøj at bruge, når du starter på Twitch og lignende platforme.

Benyt andre kanaler til at reklamere for din bruger på Twitch

Det er altid en god ide at kombinere et eller flere sociale netværk, når du ønsker at vokse på en platform som Twitch. Det siges at mere end halvdelen af den danske befolkning ser YouTube hver uge, og gaming og YouTube går glimrende hånd i hånd.

Du kan nemt optage dine sessioner med at spille computerspil, og lægge dem op på YouTube. Det er en glimrende metode til at få dine videoer ud til brugere, som ikke allerede er på Twitch. Det er også en fantastisk metode til at lave andre videoer, som gør at dine følgere kan lære dig endnu mere bedre at kende.

Skab en god rutine og undgå overspringshandlingerne

Det er sjovt at streame, men det kræver også lidt hårdt arbejde. Du er nødt til at være dedikeret til Twitch, hvis du ønsker at opnå succes. Skab en god og sund rutine med faste tidspunkter for hvornår du streamer, filmer til YouTube, svarer på Instagram beskeder osv.

Hvis du har distraktioner, som fx din iPhone, er det bedst at sætte den på fly-tilstand eller at gemme den væk i en god stund. Find ud af hvordan du kan være mest effektiv med din tid.