To danskere er blandt verdens bedste LoL-spillere

Som du har kunne læse her på siden, er Danmark blandt verdens bedste, når det kommer til Counter Strike (Astralis) og Fortnite (Jonas “Klusia” Colkær”). Ikke nok med det, er Danmark også blandt de bedste i verden, når det kommer til League of Legends (LoL). Sidste år var danskerne Martin “Wunder” Hansen og Rasmus “Caps” Winther med på holdet G2 Esports, som dystede med i VM-finalen i League of Legends.

G2 Esports-holdet var tæt på at vinde guld ved VM i League of Legends i 2019. De mødte det kinesiske eSport-hold FunPlus Phoenix, som egentligt aldrig løb en risiko for at tabe VM i LoL. Faktisk endte det med en storsejr til FunPlus Phoenix på 3-0.

Hvem er Martin “Wunder” Hansen?

Martin Nordahl Hansen er kendt som “Wunder”, og han blev tidligere kaldt Wunderwear. Wunder var et af de største talenter i denne eSpor,t og faktisk skulle han vente et år på at spille i LCS, efter at han kvalificerede sig til LCS, på grund af minimumsalderen på 17 år.

Hvem er Rasmus “Caps” Winther?

Rasmus “Caps” Winther bliver kaldt for en typisk ung dansker, der følger janteloven. Men faktisk er han en, som man bør holde øje med, når det kommer til sport og spil. Det mener Forbes i hvert fald i og med, at Caps var på listen over deres “30 under 30”, som blev udgivet i 2019. Faktisk var Caps det yngste navn på listen, som også bød på de franske fodboldstjerner N’Golo Kanté og Antoine Griezmann.

Hvorfor var Caps en af deres “30 under 30”? Fordi han i 2018 hjalp sit daværende hold Fnatic med at nå til finalen i VM, som det første vestlige hold siden 2011. Der er endda folk, som kalder ham for eSportens Michael Laudrup, og det siger en del. Derfor vil vi i hvert fald holde tæt øje med den unge dansker.